E jale mare pentru cei cu mașini second-hand! Trebuie să dea mai mulți bani

fdgfbgfxb

Se anunță război între producătorii auto și service-uri din cauza pieței pieselor de schimb. Service-urile îi critică pe producătorii auto pentru costurile ridicate ale pieselor și insistențelor acestora că doar reparaţiile efectuate de dealerii lor autorizaţi pot asigura siguranţa. Șoferii sunt obligați, astfel, să scoată mai mulți bani pentru piese și pentru manoperă.

Extinderea rapidă a tehnologiilor de evitare a coliziunilor i-a adus pe constructorii auto şi service-uri în prag de război, câştigătorul urmând să controleze piaţa pieselor de schimb (evaluată la 800 miliarde dolari) în era digitală, transmite Reuters.

Având în vedere gradul de sofisticare a sistemelor de evitare a coliziunilor, mulţi constructori insistă că doar piesele auto şi reparaţiile efectuate de dealerii lor autorizaţi pot asigura siguranţa. Însă această insistenţă a generat critici din partea service-urilor şi furnizorilor de piese auto independenţi, care în prezent domină piaţa pieselor de schimb. Aceştia susţin că pot produce piese de schimb şi pot repara automobilele la un preţ de cost mult mai mic pentru şoferi, dar sunt blocaţi de constructorii auto.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*