Asociația Administratorilor de Păduri din România, reuniune importantă în Argeș

fdgfbgfxb

Astăzi a avut loc în Argeș ședința Consiliului Director al Asociației Administratorilor de Păduri din România (AAP). AAP este o asociație profesională de utilitate publică,  reunind ocoalele silvice private din România și gestionând peste 25% din totalitatea pădurilor țării.

Cu această ocazie, Asociația anunță că pune la dispoziția noului Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor expertiza profesională în domeniul pădurilor.  “Considerăm că un management adecvat al pădurilor nu se poate face fără proprietari, administratori, profesioniști din domeniu și reprezentanți ai societății civile.

Noi credem că cea mai importantă problemă a sectorului forestier, fără de care nu se poate face un management performant, este slaba finanțare a cestui domeniu.

Prioritățile de finanțare vi le vom comunica dacă veți avea ,,bunăvoința” să ne introduceți și pe noi pe agenda dumneavoastră prezentîndu-vă totodată și date despre ,,moartea clinică a sectorului forestier” (dacă sunteți interesat).”, precizează membrii asociației.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*